För biljetter till föreställningen den 27 januari, klicka på bilden ovan!

TOSCA av Puccini

Lördag 27 januari klockan 19.00 live via satellit

Tisdag 30 januari klockan 13.30 repris (inkl fika, inget förköp)

Biljettpris 260 kr, förköp via hemsidan 20 kr rabatt. Längd 3 tim, 20 min inkl paus.

Den 27 januari livesänder Tumbascenen Puccinis Tosca från Metropolitan i New York. Tidigare annonserade Kristine Opolais hoppar av rollen som Tosca av personliga skäl och ersätts av Sonya Yoncheva. Även Jonas Kaufmann i rollen som Cavaradossi ersätts av Vittorio Grigolo.

För biljetter till föreställningen den 10 februari, klicka på bilden ovan!

Kärleksdrycken av Donizetti

Lördag 10 februari klockan 18.00 live via satellit

Tisdag 13 februari klockan 13.30 repris (inkl fika, inget förköp)

Biljettpris 260 kr, förköp via hemsidan 20 kr rabatt. Längd 3 tim inkl paus.

Tumbascenen livesänder Donizettis komedi Kärleksdrycken från Metropolitan i New York. Den 10 februari 18.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

Kärleksdrycken är Donizettis komedipärla, där den enkle bonden Nemorino blir kär i den temperamentsfulla Adina. Till sin hjälp tar han den mystiske trolldrycksförsäljaren Doktor Dulcamara, som förser Nemorino med en magisk kärleksdryck. I kulisserna lurar Adinas arrogante fästman Belcore.

Davide Luciano gör sin Met-debut i rollen som Belcore. Iscensatt av Bartlett Sher och dirigerad av Domingo Hindoyan, i sin Met-debut.

 

För biljetter till föreställningen den 24 februari, klicka på bilden ovan!

LA BOHÈME av Puccini

Lördag 24 februari klockan 18.30 live via satellit

Tisdag 27 februari klockan 13.30 repris (inkl fika, ingen förbokning).

Biljettpris 260 kr, förköp via hemsidan 20 kr rabatt. Längd 3 tim, 15 min inkl paus.

Tumbascenen visar Puccinis klassiska La Bohème från Metropolitan i New York med Sonya Yoncheva och Michael Fabiano. Den 24 februari 18.30 visas den live via satellit och den 27 februari 13.30 visas föreställningen i repris.

Spännande, unga sångare i Zeffirellis klassiska uppsättning av La Bohème, den opera som satts upp flest gånger i Mets historia. Mimì spelas av Sonya Yoncheva mot Michael Fabiano som den passionerade författaren Rodolfo. Susanna Phillips gör den flirtiga Musetta och hennes älskare, konstnären Marcello, spelas av Lucas Meachem.

I övriga roller återfinns Alexej Lavrov och Matthew Rose som Rodolfos och Marcellos vänner Schaunard och Colline, med Paul Plishka som Benoit och Alcindoro i denna föreställning, ledd av Marco Armiliato.