ARTHUR THE KING (Drama)
Se den otroliga historien om Arthur – Gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem av bästsäljaren Mikael Lindnord. Följ med på resan som började med svenska köttbullar och slutade med oväntad vänskap, orubblig lojalitet och helt omkullkastar betydelsen av att lyckas.


MOTHER, COUCH (Komedi)
De tre syskonen David, Gruffudd och Linda återförenas i en avlägsen möbelaffär där deras mamma bestämt sig för att inte lämna soffan hon slagit sig till ro i. Trions reaktioner på den märkliga situationen blottlägger syskonens stora olikheter.


DUMMA MEJ 4 (Animerat/Familj)
Del fyra av “Dumma Mej”-franchisen ställer familjen Grus liv på ända, när de tvingas fly till en ny ort, med nya identiteter.


TWISTERS (Action)
I sommar är den episka katastroffilmen tillbaka med en adrenalinfylld storfilmssensation som sätter dig i direkt kontakt med en av naturens mest storslagna – och förödande – krafter. Kate Cooper, en före detta stormjägare plågas av en förödande upplevelse med en tornado under sina collegeår och som nu studerar stormmönster på skärmar på säkert håll i New York City. Hon lockas tillbaka till de öppna slätterna av sin vän, Javi, för att testa ett banbrytande nytt spårningssystem.
Där korsar hon sina vägar med Tyler Owens, den charmiga och våghalsiga sociala medie-superstjärnan som trivs med att dela med sig av sina stormjaktsäventyr online, ju farligare desto bättre. När stormsäsongen intensifieras släpps skrämmande fenomen loss, och Kate, Tyler och deras tävlande team befinner sig mitt i flera stormsystem som konvergerar över centrala Oklahoma i en kamp för sina liv.


FLY ME TO THE MOON (Komedi/Romantik)
Marknadschefen Kelly Jones plockas in för att fixa Nasas image och det uppstår bokstavligen gnistor när hon ställer till problem för uppskjutningschefen Cole Travis redan svåra uppgift. När presidenten deklarerar att uppdraget är för viktigt för att misslyckas börjar nedräkningen på allvar…
Scarlett Johansson och Channing Tatum spelar huvudrollerna i ”Fly Me to the Moon”, en romantisk komedi med den historiska månlandningen som fond.


INSIDAN UT 2 (Animerat/Familj)
I ”Insidan ut 2” återvänder vi till den nyblivna tonåringen Jennys hjärna där huvudkontoret genomgår en plötslig renovering för att göra plats åt något helt oväntat: nya känslor! Glädje, Vemod, Ilska, Rädsla och Avsky som bevisligen drivit en framgångsrik verksamhet under lång tid, vet inte hur de ska reagera när Ängslan dyker upp. Dessutom verkar hon inte komma ensam.


SOMMARTIDER (Drama/Komedi/Musik/Biografi)
Filmen berättar den sanslösa historien bakom det legendariska svenska bandet Gyllene Tider som blev en av vår tids största popsensationer. Per är skolans ambitiösa outsider i gymnasiet i Halmstad som finner en gemenskap och vänner för livet genom musiken med MP, Micke, Anders och Göran. Trots motgångar och jantelag kämpar bandet målmedvetet och får i början av 80-talet sitt stora genombrott med effektiva
refränger och kärleksfulla texter om livet i en småstad.


DEADPOOL & WOLVERINE (Action/Drama/Sci-Fi/Fantasy)
Wolverine återhämtar sig från sina skador när han korsar väg med den högljudda Deadpool. Tillsammans går de samman för att besegra en gemensam fiende.