LA BOHÈME visas på Tumbascenen opera på bio onsdag 26 juni 13.30, tisdag 17 september 18.00 samt onsdag 18 september 13.30. Längd ca 2:15 inkl paus. Biljettpris 200 kr. Svensk text.

Biljetter till föreställningen 26 juni, klicka här!

Under sommaren visar vi tre favoriter i repris från tidigare Met-säsonger. Puccinis vackra kärlekshistoria La Bohème livesände vi i en fantastisk version 2014 med Vittorio Grigolo och Kristine Opolais i huvudrollerna. Nu har du chans att uppleva den igen på Folkets Hus och Parkers biografer.

Puccinis tragiska kärlekshistoria är den opera som spelats flest gånger i Metropolitans historia – och det är lätt att förstå varför. I film- och operaregissören Franco Zeffirellis klassiska uppsättning gör Kristine Opolais rollen som den sjukliga Mimì medan hennes passionerade älskare Rodolfo spelas av Vittorio Grigolo. Föreställningen dirigeras av Stefano Ranzani.

En ung kvinna knackar på dörren till en vindsvåning i Paris och en ung författare öppnar. Mötet blir början på en av tidernas största kärlekshistorier. Med inspiration från sin egen tid som fattig student skildrar Giacomo Puccini med värme och passion några unga drömmares liv, bohemerna i 1800-talets Paris.