OBS! Medlemsrabatten för BOKA personalförening har upphört (från och med 1 maj 2022) OBS!

LEVA TILLS JAG DÖR visas på Tumbascenen Bio

Tisdag 4 oktober klockan 14.00 cafébio

Från 11 år, längd 1:13. Biljettpris 120 kr.

Är pensionärerna på äldreboendet i Sköndal Sveriges lyckligaste? Livet på hemmet kan gestalta sig mycket olika, men på detta äldreboende finns ett gotländskt energiknippe, aktivitetscoachen Monica. Med humor och engagemang gör hon de gamlas tillvaro meningsfull, in i det sista. Hon jobbar hårt, till priset av sin egen familjetid och ett dagligt intag av värktabletter. En särskild relation får Monica till Ella, 100 år, men när slutet nalkas blir det en svår känslomässig prövning.

TICKET TO PARADISE visas på Tumbascenen Bio

Tisdag 4 oktober klockan 19.00

Torsdag 6 oktober klockan 14.00 (cafébio)

Från 7 år, längd 1:44. Biljettpris 120 kr.

Oscar®-vinnarna George Clooney och Julia Roberts återförenas på vita duken som ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde. Ticket to Paradise, från Working Title, Smokehouse Pictures och Red Om Films, är en romantisk komedi om att plötsligt få en oväntad andra chans. Ticket to Paradise är regisserad av Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, manusförfattare Best Exotic Marigold Hotel-filmerna) som även skrivit manus tillsammans med Daniel Pipski.

BRÄNN ALLA MINA BREV visas på Tumbascenen Bio

Söndag 9 oktober klockan 19.00

Från 11 år, längd 1:39. Biljettpris 120 kr.

Efter ett gräl med sin fru inser Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. En ilska som gått i arv i generationer. Släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person: morfar Sven Stolpe. I ”Bränn alla mina brev” följer vi Karin och Sven Stolpe, och den korta affär Karin hade med Olof Lagercrantz i början av 1930-talet som skapade svallvågor över årtionden.

TRIANGLE OF SADNESS visas på Tumbascenen Bio

Tisdag 11 oktober klockan 14.00 (cafébio)

Onsdag 12 oktober klockan 19.00

Torsdag 13 oktober klockan 14.00 (cafébio)

Från 11 år, längd 2:25. biljettpris 120 kr.

I TRIANGLE OF SADNESS följer vi det unga modellparet Carl (Harris Dickson) och Yaya (Charlbi Dean). Filmen tar avstamp i modevärldens finrum och fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten (Woody Harrelson). Allt avslutas på en öde ö där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ned.

NOTRE-DAME BRINNER visas på Tumbascenen Bio

Tisdag 11 oktober klockan 19.00

Onsdag 12 oktober klockan 14.00 (cafébio)

Från 11 år, längd 1:50. Biljettpris 120 kr.

KAMPEN FÖR ATT RÄDDA DET MYTOMSPUNNA GOTISKA MÄSTERVERKET. Måndagen före påsk, den 15 april 2019, klockan 18:17, gick brandlarmet i den ikoniska katedralen Notre-Dame i Paris, som har varit en av stadens största sevärdheter sedan 1345. Elden spred sig medan brandkåren försökte nå fram, men vägarbeten, trafikstockningar och den stigande paniken bland alla människor som samlats på gatorna i den milda kvällen ledde till att elden fick bättre fäste. Det var början på en lång räcka misstag, missförstånd och olyckor vilket innebar att det i slutändan bara var tur, övermänskligt mod och enastående självuppoffring som gjorde att tornen och de ovärderliga artefakterna undvek att falla offer för elden, och att katedralen inte blev fullständigt förstörd…