Vi rekommenderar att ni använder webbläsaren Chrome, det kan ibland vara svårt att hitta filmerna på bio.se om ni använder Firefox!

Vid betalning av biobiljetter till Tumbascenen så kommer Byggnadsföreningen Heijmdal att stå som mottagare, vilket är helt korrekt. Glöm inte att ni behöver välja betalsätt, kort eller faktura.

Från och med 1 juli 2021 kan vi med glädje meddela att vi kommer att kunna ta in 150 besökare per föreställning!

På bokningssidan står det hur många platser det finns lediga, men det betyder inget. Bokningssystemet visar utsålt efter 150 sålda biljetter.

Tumbascenen Bio drivs av Folkets Hus Tumba/Byggnadsföreningen Heijmdal, på uppdrag av Botkyrka kommun.

HOUSE OF GUCCI visas på Tumbascenen Bio

Söndag 5 december klockan 19.00

Torsdag 9 december klockan 14.00, cafébio

Från 11 år, längd 2:44. Biljettpris 120 kr. 20 kr rabatt för medlemmar i HSB/HGF och BOKA personalförening.

HOUSE OF GUCCI är inspirerad av den chockerande och sanna berättelsen om familjeimperiet bakom det italienska modehuset Gucci. Under tre årtionden av kärlek, svek, dekadens, hämnd och till slut mord får vi se vad ett namn betyder, vad det är värt och hur långt en familj kan gå för kontroll.

I rollerna:
Adam Driver, Salma Hayek, Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Jack Huston

  • Regi – Ridley Scott
  • Speltid – 158 min
  • Genre – Drama, Thriller, Crime
  • Åldersgräns – Från 11 år

SAGAN OM KARL-BERTIL JONSSONS JULAFTON visas på Tumbascenen Bio

Onsdag 8 december klockan 14.00, cafébio

Torsdag 9 december klockan 19.00

Barntillåten, längd 1:44. Svenskt tal och svensk text. Biljettpris 120 kr. 20 kr rabatt för medlemmar i HSB/HGF och BOKA personalförening.

Berättelsen handlar om 14-årige Karl-Bertil som är varuhusdirektör Tyko Jonssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far, men Karl-Bertils hjälte Robin Hood inspirerar honom att ta från de rika och ge till de fattiga. Under sitt uppdrag att se till att alla får julklappar, träffar han Vera som bor på ett barnhem med sin lillasyster.

’Filmen är en dramatiserad bearbetning av Tage Danielssons berättelse, som genom den tecknade kortfilmen ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” från 1975 i regi av Per Åhlin och manus av Tage Danielsson, blivit en av Sveriges folkkäraste julsagor och har visats i SVT på julafton sedan dess.

Sverigepremiär på Tumbascenen Bio på Juldagen 25 december: UTVANDRARNA- SISTA BREVET TILL SVERIGE efter Wilhelm Mobergs roman. Regi Erik Poppe

Lördag 25 december klockan 14.00

Söndag 26 december klockan 19.00

Tisdag 28 december klockan 16.00

Onsdag 29 december klockan 19.00

Torsdag 30 december klockan 16.00

Från 11 år, längd 2:31. Svensk text. Biljettpris 120 kr. 20 kr rabatt för medlemmar i HSB/HGF och BOKA personalförening.

UTVANDRARNA är berättelsen om modet att ge sig ut i det okända. Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Om en chans att börja om. Om chansen till ett nytt bättre liv. Ett hopp tänds och Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig på en resa utan återvändo.

JAG ÄR ZLATAN, biopremiären flyttad till 14 januari 2022