Vi rekommenderar att ni använder webbläsaren Chrome, det kan ibland vara svårt att hitta filmerna på bio.se om ni använder Firefox!

Vid betalning av biobiljetter till Tumbascenen så kommer Byggnadsföreningen Heijmdal att stå som mottagare, vilket är helt korrekt. Glöm inte att ni behöver välja betalsätt, kort eller faktura.

Från och med 1 juli 2021 kan vi med glädje meddela att vi kommer att kunna ta in 150 besökare per föreställning!

På bokningssidan står det hur många platser det finns lediga, men det betyder inget. Bokningssystemet visar utsålt efter 150 sålda biljetter.

Tumbascenen Bio drivs av Folkets Hus Tumba/Byggnadsföreningen Heijmdal, på uppdrag av Botkyrka kommun.

LENA visas på Tumbascenen Bio

Söndag 26 september klockan 19.00

Tisdag 28 september klockan 14.00, cafébio

Onsdag 29 september klockan 19.00

Torsdag 30 september klockan 14.00, cafébio (flyttad till fredag 1 oktober klockan 14.00)

Fredag 1 oktober klockan 14.00, cafébio

Från 7 år, längd 1:47. Biljettpris 120 kr, 20 kr rabatt för medlemmar i HSB och HGF samt BOKA personalförening.

Till min dotter om jag hade någon. Filmen om Lena Nyman är ett ömsint porträtt av en av Sveriges mest genuina konstnärer. När Lena Nyman blir antagen till Dramatens elevskola är hon redan en kändis i Sverige. Från scenskolan och 60-talets sprakande kulturliv blir hon plötsligt världsberömd med de kontroversiella Nyfiken-filmerna. När Lena dör 2011 lämnar hon efter sig 17 papperskassar fulla av hemligheter…

I rollerna:
Lena Nyman, Gunnel Lindblom, Alva Bratt, Rolf Skoglund, Tommy Körberg, Kristina Lugn

  • Regi – Isabell Andersson

NO TIME TO DIE visas på Tumbascenen Bio

Söndag 3 oktober klockan 16.00

Söndag 3 oktober klockan 19.00

Måndag 4 oktober klockan 14.00, cafébio

Tisdag 5 oktober klockan 14.00, cafébio

Onsdag 6 oktober klockan 19.00

Torsdag 7 oktober klockan 14.00, cafébio

Från 11 år, längd 2:40. Biljettpris 120 kr, 20 kr rabatt för medlemmar i HSB och HGF samt BOKA personalförening.

I No Time To Die har Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.

I rollerna:
Daniel Craig, Ana de Armas, Léa Seydoux, Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, David Dencik

I VÄNTAN PÅ FRIHET visas på Tumbascenen Bio

Söndag 10 oktober klockan 19.00

Onsdag 13 oktober klockan 19.00

Torsdag 14 oktober klockan 14.00, cafébio

Från 7 år, längd 1:37. Biljettpris 120 kr, 20 kr rabatt för medlemmar i HSB och HGF samt BOKA personalförening.

Skådespelaren Etienne lyckas få igenom drömprojektet att starta en teatergrupp på ett fängelse. Han vill sätta upp I väntan på Godot med fångarna.
När uppsättningen blir en succé får det ovanliga kompaniet lov att ta ut pjäsen på turné utanför fängelsemurarna. Men kan fångarna hålla sig i skinnet hela vägen tillbaka?

”I väntan på frihet” är baserad på den sanna berättelsen om svenske regissören Jan Jönsons arbete med interner på Kumlaanstalten, som tidigare filmatiserats som ”Vägen ut” med Björn Kjellman.

BERGMAN ISLAND visas på Tumbascenen Bio

Måndag 11 oktober klockan 14.00, cafébio

Tisdag 12 oktober klockan 19.00

Från 7 år, längd 1:52. Biljettpris 120 kr, 20 kr rabatt för medlemmar i HSB och HGF samt BOKA personalförening.

Tony är en en hyllad regissör som bjuds in till det mytomspunna Fårö under Bergmanveckan. Med sig på resan har han sin fru Chris som hoppas få inspiration till sitt eget filmmanus i det vildvuxna landskapet. Det späckade programmet gör att de upplever ön på varsitt håll och minnen av Chris första kärlek börjar plötsligt göra sig påminda. Gränsen mellan verklighet och fiktion suddas ut och paret glider allt längre ifrån varandra.

THE FATHER visas på Tumbascenen Bio

Onsdag 13 oktober klockan 14.00, cafébio

Torsdag 14 oktober klockan 19.00

Från 11 år, längd 1:37. Biljettpris 120 kr, 20 kr rabatt för medlemmar i HSB och HGF samt BOKA personalförening.

Anthony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar. The Father är en rörande och ögonöppnande skildring av åldrande och anhörigskap som inte liknar någon annan, med Oscarsvinnarna Anthony Hopkins och Olivia Colman i sina livs roller. The Father belönades med två Oscarstatyetter, för Bästa manliga huvudroll (Anthony Hopkins) och Bästa manus efter förlaga (Florian Zeller, baserat på hans eget originalmanus).

I rollerna:
Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Mark Gatiss, Rufus Sewell

JORDEN RUNT PÅ 80 DAGAR visas på Tumbascenen Matiné

Söndag 17 oktober klockan 15.00 (länk till biljettbokningen kommer inom kort)

Från 7 år, svenskt tal. Längd 1:35. Biljettpris vuxen 100 kr, barn under 15 år 80 kr.

Passepartout är en ung och nyfiken silkesapa som alltid drömt om att bli upptäcktsresande. En dag träffar han den våghalsige och dumdristige grodan Phileas, som slår vad om att det går att resa jorden runt på 80 dagar, allt för att vinna 10 miljoner musslor. Passepartout ser en möjlighet av få utforska världen och tillsammans med sin nya vän inleder de ett galet och spännande äventyr fullt av spännande överraskningar.

70 ÄR BARA EN SIFFRA (ON VAIN NUMERO) visas på Tumbascenen Bio

Söndag 17 oktober klockan 19.00

Måndag 18 oktober klockan 14.00, cafébio

Från 7 år, längd 1:42. Finsk tal, svensk text. Biljettpris 120 kr, 20 kr rabatt för medlemmar i HSB och HGF samt BOKA personalförening.

Seija är en artist. Alla älskar henne, men hon har väldigt svårt att släppa in människor i sitt liv. När hon en dag träffar en ung låtskrivare så inser hon att hon måste stiga ner från sin tron och ner till människorna – och dessutom uthärda följderna av detta.

70 är bara en siffra är Johanna Vuoksenmaas nya komedi, där schlagerstjärnan Seija Kuula spelas av legendariska Hannele Lauri. Filmen är en hyllning till alla kvinnliga artister i Finland och i filmen får vi höra många låtar som älskas av hela nationen.

THE MANY SAINTS OF NEWARK visas på Tumbascenen Bio

Tisdag 19 oktober klockan 14.00, cafébio

Torsdag 21 oktober klockan 19.00

Från 11 år, längd 1:59. Biljettpris 120 kr, 20 kr rabatt för medlemmar i HSB och HGF samt BOKA personalförening.

Den unga Anthony Soprano växer upp under en av de mest omvälvande tidsperioderna i Newarks historia.
Samtidigt som han håller på att bli en man, börjar rivaliserande gangsters utmana den allsmäktiga och kriminella familjen DiMeo och deras grepp om staden som blir alltmer splittrat på grund av raskravaller.
Han idoliserar sin farbror Dickie Moltisanti, som kämpar med att hantera både sitt professionella och personliga ansvar under de föränderliga tiderna.
Farbroderns inflytande på sin brorson kommer forma tonåringen att bli den allsmäktiga maffiabossen vi senare lär känna som Tony Soprano.

JAG ÄR ZLATAN, biopremiären flyttad till januari 2022