Vi rekommenderar att ni använder webbläsaren Chrome, det kan ibland vara svårt att hitta filmerna på bio.se om ni använder Firefox!

Vid betalning av biobiljetter till Tumbascenen så kommer Byggnadsföreningen Heijmdal att stå som mottagare, vilket är helt korrekt. Glöm inte att ni behöver välja betalsätt, kort eller faktura.

Från och med 1 juni 2021 kan vi med glädje meddela att vi får ta emot 50 besökare per föreställning!

På bokningssidan står det hur många platser det finns lediga, men det betyder inget. Bokningssystemet visar utsålt efter 50 sålda biljetter.

Tumbascenen Bio drivs av Folkets Hus Tumba/Byggnadsföreningen Heijmdal, på uppdrag av Botkyrka kommun.

MINARI visas på Tumbascenen Bio

Söndag 13 juni klockan 19.00

Tisdag 15 juni klockan 14.00

Onsdag 16 juni klockan 19.00

Torsdag 17 juni klockan 14.00

Från 7 år, längd 1:55. Biljettpris 120 kr. 20 kr rabatt för medlemmar i HSB, HGF samt BOKA personalförening. För biljettköp, klicka på önskat datum ovan.

Sexfaldigt Oscarsnominerade Minari handlar om Jacob och Monica, som lämnat Korea för möjligheternas land USA. De har tillbringat några motiga år i Kalifornien där barnen Anne och David tillkommit, och nu går familjens flyttlass till Arkansas landsbygd där Jacob vill försöka sig på att odla koreanska grönsaker. Monica gillar inte sin nya tillvaro i en sliten gammal villavagn, och ser fram emot att hennes mamma Soonja snart ska komma från Korea för att bo hos dem och hjälpa till med barnen. Det visar sig att rappkäftade Soonja med sina egenheter ibland är till mer besvär än hjälp, och sjuårige David tycker ofta mormor är pinsamt koreansk. Men den amerikanska vischan är en främmande värld där en udda familj kan svetsas samman för att de är annorlunda, samtidigt som de hittar oväntade vänner på vägen. Minari är en ömsint berättelse om hur såväl växter som människor försöker rota sig och hitta hem på okänd mark. Minari har fått en rad priser, däribland en Golden Globe. Den nominerades till sex Oscar, bland annat för bästa film, och Youn Yuh-Jung vann en Oscar för sitt porträtt av mormor Soonja.

THE UNITED STATES VS BILLIE HOLIDAY visas på Tumbascenen Bio

Söndag 20 juni klockan 19.00

Tisdag 22 juni klockan 14.00

Onsdag 23 juni klockan 19.00

Torsdag 24 juni klockan 14.00

Från 15 år, längd 2:10. Biljettpris 120 kr. 20 kr rabatt för medlemmar i HSB, HGF och BOKA personalförening. För biljetter, klicka på önskat datum ovan.

Billie Holidays unika sångröst, extravaganta klädstil och slagfärdiga personlighet trollband miljontals fans. Andra Day sjunger flera av hennes sånger i sin Golden Globe-belönade, Oscarsnominerade insats som den egensinniga jazzlegenden. När Billie gör sensation med den kontroversiella sången Strange Fruit, en skildring av lynchning i den amerikanska södern, blir hon politiskt obekväm. Eftersom USAs narkotikapolis vet att Billie använder droger förföljs hon skoningslöst, och agent Jimmy Fletcher får i uppdrag att bevaka henne i hemlighet. Trots att de kommer varandra närmare än sig bör medverkar han till att sätta dit Billie för narkotikainnehav på falska grunder. Fletcher spelas av Trevante Rhodes från Moonlight, och för regin står Lee Daniels som gjorde Precious samt The Butler.

I rollerna:
Andra Day, Trevante Rhodes, Tyler James Williams, Garrett Hedlund, Natasha Lyonne