LIVET EFTER DIG visas på Tumbascenen Bio

Söndag 28 februari klockan 19.00

Torsdag 4 mars klockan 14.00

Från 7 år. Längd 1:50. Biljettpris 100 kr. 20 kr rabatt för HSB-, HGF- och BOKA-medlemmar.

Vi rekommenderar att ni använder webbläsaren Chrome, det kan ibland bli svårt att hitta filmerna på bio.se då ni använder Firefox!

Vid betalning av biobiljetter till Tumbascenen så kommer Byggnadsföreningen Heijmdal att stå som mottagare, vilket är helt korrekt. Glöm inte att ni behöver välja betalsätt, kort eller faktura.

Tumbascenen Bio drivs av Folkets Hus Tumba/Byggnadsföreningen Heijmdal, på uppdrag av Botkyrka kommun.

Filmen bygger på romanen Me Before You av Jojo Moyes

Louisa ”Lou” Clark bor i en pittoresk stad på den engelska landsbygden. Utan att veta vad hon egentligen vill i livet hoppar hon mellan olika ströjobb och hjälper till att försörja sina föräldrar. Lous vanligtvis så positiva inställning ställs på prov när hon erbjuds ett arbete som personlig assistent åt Will Traynor, en framgångsrik ung aktiemäklare som blivit rullstolsbunden i en olycka. Olyckan kom att förändra Wills liv på ett ögonblick. Han som en gång var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt – ända till Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva. Tillsammans upplever de en omvälvande tid och upptäcker att deras liv – och hjärtan – förändras på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

I rollerna:
Emilia Clarke (Game of Thrones) och Sam Claflin (Hunger Games) samt Charles Dance, Jenna Coleman, Matthew Lewis, Vanessa Kirby, Stephen Peacocke, Brendan Coyle och Janet McTeer.