Vi rekommenderar att ni använder webbläsaren Chrome, det kan ibland bli svårt att hitta filmerna på bio.se då ni använder Firefox!

Vid betalning av biobiljetter till Tumbascenen så kommer Byggnadsföreningen Heijmdal att stå som mottagare, vilket är helt korrekt. Glöm inte att ni behöver välja betalsätt, kort eller faktura via Klarna.

Tumbascenen Bio drivs av Folkets Hus Tumba/Byggnadsföreningen Heijmdal, på uppdrag av Botkyrka kommun.

Nedan följer kommande filmvisningar på Tumbascenen. För biljettköp, scrolla ner på sidan till respektive film!

Från och med 1 november 2022 kommer biljettpriset på cafébio höjas till 130 kr, detta på grund av ökade kostnader på kaffe/te och fikabröd.

DEN LILLA SJÖJUNGFRUN visas på Tumbascenen Bio

Torsdag 8 juni klockan 18.30 (engelskt tal, svensk text) 120 kr

Söndag 11 juni klockan 16.00 3D (engelskt tal, svensk text) 140 kr

Digital 7.1. Drama. Från 7 år, längd 2:14.

Den älskade historien om den vackra, unga sjöjungfrun Ariel som drömmer om att få uppleva äventyr. Ariel är den yngsta och mest viljestarka av Kung Tritons döttrar och längtar efter att lära sig mer om livet på land. När hon en dag beger sig upp till ytan blir hon förälskad i den stilige Prins Eric. Trots att det är förbjudet för sjöjungfrur att umgås med människor väljer Ariel att följa sitt hjärta. Hon sluter ett avtal med den onda sjöhäxan Ursula, vilket ger henne en chans att få uppleva livet på land, men i och med det är både hennes liv, och hennes fars krona, i fara.

I rollerna:
Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Awkwafina

DE ÅTTA BERGEN visas på Tumbascenen Bio

Onsdag 7 juni klockan 19.00

Torsdag 8 juni klockan 14.00, cafébio

Drama. Från 7 år. Längd 2:27. Biljettpris 120 kr, cafébio 130 kr inkl fika.

Pietro och Bruno lär känna varandra under barndomens somrar i en italiensk bergsby. De har sina olikheter, men bland karga sluttningar och grönskande ängar växer en djup vänskap fram. Ödet skiljer dem åt och sammanför dem inte förrän många år senare. Nu är de vuxna, men för evigt sammanlänkade av sina minnen och en orubblig längtan till bergen.

De åtta bergen bjuder på hisnande naturbilder och en gripande berättelse om vänskap – allt ackompanjerat av Daniel Norgrens vemodigt vackra melodier. Vinnare av Jurypriset på Cannes Filmfestival 2022.

Wes Andersons ASTEROID CITY visas på Tumbascenen Bio

Söndag 11 juni klockan 19.00

Torsdag 15 juni klockan 14.00, cafébio

Komedi. Från 7 år. Längd 1:45. Biljettpris 120 kr, cafébio 130 kr inkl fika.

ASTEROID CITY utspelar sig i en fiktiv, amerikansk ökenstad cirka 1955. Agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens (organiserad för att sammanföra studenter och föräldrar från hela landet för gemenskap och vetenskaplig konkurrens) blir spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.

THE FLASH visas på Tumbascenen Bio

Onsdag 14 juni klockan 19.00 Sverigepremiär!

Söndag 18 juni klockan 16.30

Action/äventyr. Från 7 år. Längd 2:15. Biljettpris 120 kr.

”The Flash” är regisserad av Andy Muschietti (”DET”-filmerna, ”Mama”) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DCs första långfilm om superhjälten The Flash. Barry använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden, Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian. För att rädda världen han är i och för att kunna återvända till sin framtid måste han springa för livet. Om han gör den ultimata uppoffringen, kommer han kunna återställa universum?

Snart kan ni beställa biobiljetter på nätet till Tumbascenen

Nu kan ni köpa biljetter till våra filmvisningar via vår hemsida och bio.se

Tumbascenen ligger endast 3-4 minuters promenad från Tumba Pendeltågsstation, adress Utbildningsvägen 2 (mellan Tumba gymnasium och Botkyrka Kulturskola)!

Aktuellt bioprogram för alla filmer, klicka här (nytt fönster öppnas) >>>
Välj kommun Stor-Stockholm, välj biograf Tumbascenen

Vill du ha vårt bioprogram skickat via mail eller post?

Lämna din e-postadress eller hemadress så ordnar vi det.

Glöm inte att lämna ditt namn för postbefordran.

Skickas till info@folketshustumba.se

Gratis parkering på kvällar och helger på gymnasiets, Xenters och kommunalhusets stora parkeringar.

Scenen (360°-bild)