Vid betalning av biobiljetter till Tumbascenen så kommer Byggnadsföreningen Heijmdal att stå som mottagare, vilket är helt korrekt. Glöm inte att ni behöver välja betalsätt, kort eller faktura via Klarna.

Tumbascenen Bio drivs av Folkets Hus Tumba/Byggnadsföreningen Heijmdal, på uppdrag av Botkyrka kommun.

Ni når oss på telefon 073-678 00 82 eller via mejl tumbascenen@gmail.com

Nedan följer kommande filmvisningar på Tumbascenen Bio. För biljettköp, scrolla ner på sidan till respektive film! På Tumbascenen Bio gäller Biopasset, läs mer här: https://www.biopasset.se/

Från och med 1 juli 2024 kommer biljettpriset på cafébio höjas till 140 kr, detta på grund av ökade kostnader på kaffe/te och fikabröd.

CIVIL WAR visas på Tumbascenen Bio

Söndag 26 maj klockan 19.00

Onsdag 29 maj klockan 14.00 (cafébio)

Från 15 år, längd 1:49. Biljettpris 120 kr, cafébio 130 kr.

Civil War är en adrenalinstinn resa genom ett sargat USA, som i en nära framtid balanserar på avgrundens rand. Kirsten Dunst spelar en journalist som tillsammans med några kollegor försöker ta sig genom landet under ett snabbt eskalerande inbördeskrig, som har hela nationen i sitt grepp.

DEN SISTA RESAN visas på Tumbascenen Cafébio

Tisdag 28 maj klockan 14.00

Längd 1:30, svensk text. Biljettpris 130 kr inklusive fika.

När Lars Hammar efter 40 år som älskad fransklärare i Köping går i pension ser han framför sig en ljuvlig ”tredje ålder” med resor, vin och upplevelser tillsammans med sin fru Tiina. Men det blir inte som han tänkt sig. I stället för att ta för sig av livets goda blir Lars alltmer passiv och viljelös hemma i sin läderfåtölj, till både Tiinas och deras son Filips stora frustration, och förtvivlan. Då får Filip en idé – att ta sin skröpliga gamla far till hans älskade Frankrike och låta honom återse de platser som han älskat mest i livet. Genom att göra samma bilresa som familjen brukade göra när Filip var barn och i hemlighet iscensätta några av livets härligaste ögonblick hoppas han kunna tända Lars livsgnista igen. Till sin hjälp tar Filip sin bästa vän Fredrik, några rejäla doser optimism och påhittighet samt en gammal orange Renault 4. Äventyret kan börja! Om det går som någon tänkt sig? Knappast.

ARTHUR THE KING visas på Tumbascenen Bio

Onsdag 29 maj klockan 19.00

Torsdag 30 maj klockan 14.00 (cafébio)

Från 11 år, längd 1:47. Biljettpris 120 kr, cafébio 130 kr.

Se den otroliga historien om Arthur – Gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem av bästsäljaren Mikael Lindnord.

Följ med på resan som började med svenska köttbullar och slutade med oväntad vänskap, orubblig lojalitet och helt omkullkastar betydelsen av att lyckas.

THE FALL GUY visas på Tumbascenen Bio

Tisdag 4 juni klockan 14.00 (cafébio)

Onsdag 5 juni klockan 19.00

Från 11 år, längd 1:54. Biljettpris 120 kr, cafébio 130 kr.

Han är stuntman, och som alla stuntmän blir han sprängd, skjuten, kraschad, kastad genom fönster, tappad från de högsta höjderna, allt för att underhålla oss.

Och nu, efter en svår olycka som nästan avslutat hans karriär, måste han spåra upp en försvunnen filmstjärna, lösa en konspiration och försöka vinna tillbaka sitt livs kärlek, samtidigt som han fortfarande gör sitt dagliga jobb. Vad skulle kunna gå rätt?

En vansinnigt rolig, energisk och stjärnspäckad action-thriller, som är ett kärleksbrev till actionfilmer och till de hårt arbetande och underskattade filmteams-medlemmar som gör dem: The Fall Guy.

LEAVING JESUS visas på Tumbascenen Bio

Tisdag 4 juni klockan 19.00

Onsdag 5 juni klockan 14.00 (cafébio)

Från 7 år, längd 1:26. Biljettpris 120 kr, cafébio 130 kr.

Vad händer när hela din världsbild krossas? Och hur skapar du en ny, när du måste ifrågasätta dina närmaste vänner och de sanningar du en gång tog för givna? I Leaving Jesus samlas en grupp före detta religiösa fundamentalister i ett hus i San Francisco för att ta itu med vad de har gått igenom, både som aktiva fundamentalister men också som avhoppare från en församling som gav dem mening i livet.

Snart kan ni beställa biobiljetter på nätet till Tumbascenen

Nu kan ni köpa biljetter till våra filmvisningar via vår hemsida och bio.se

Tumbascenen ligger endast 3-4 minuters promenad från Tumba Pendeltågsstation, adress Utbildningsvägen 2 (mellan Tumba gymnasium och Botkyrka Kulturskola)!

Aktuellt bioprogram för alla filmer, klicka här (nytt fönster öppnas) >>>
Välj kommun Stor-Stockholm, välj biograf Tumbascenen

Vill du ha vårt bioprogram skickat via mail eller post?

Lämna din e-postadress eller hemadress så ordnar vi det.

Glöm inte att lämna ditt namn för postbefordran.

Skickas till tumbascenen@gmail.com

Gratis parkering vardagar efter 15.00 och hela helger på gymnasiets, Xenters och kommunalhusets stora parkeringar.

Scenen (360°-bild)