annons-konferens

     Tumbascenen ligger bara två minuters promenad från Tumba Pendeltågsstation. Adress Utbildningsvägen 2 147 40 Tumba (mellan Tumba gymnasium och Botkyrka Kulturskola)

På kvällar och helger avgår pendeltågen två gånger i timmen. Mot Stockholm 18 och 48 varje timme och mot Södertälje 08 och 38 varje timme.

För er som väljer att åka bil, finns stora parkeringar på båda sidor nära Tumbascenen. Det är gratis att parkera på kvällar och helger, men vissa platser behöver p-skiva.

För biljetter till evenemanget, klicka på bilden ovan!

JAZZ & MOVIE BALLROOM i Gugge Hedrenius anda, på Tumbascenen söndag 22 oktober klockan 15.00- ca 19.00.

I biljettpriset 250 kr ingår enklare buffé som serveras i pausen (omkring klockan 17.30). Öl- och vinförsäljning. Välkommen!

 

Information gällande Metropolitans föreställning av TOSCA 27 januari 2018:

Den 27 januari livesänder vi Tosca från Metropolitan i New York. Tidigare annonserade Kristine Opolais hoppar av rollen som Tosca av personliga skäl och ersätts av Sonya Yoncheva. Även Jonas Kaufmann i rollen som Cavaradossi ersätts av Vittorio Grigolo och James Levine ersätter Andris Nelson som dirigent.

 

Balett på bio från Bolsjojteatern i Moskva:

Klicka på bilden ovan för biljettköp!

Balett från Bolsjojteatern: PIRATEN visas på Tumbascenen

Onsdag 25 oktober 13.30

Längd ca 3:35 inkl 2 pauser. Biljettpris 220 kr inklusive fika.

Vi visar baletten Piraten från Bolsjoj i Moskva på biografer i Sverige. Missa inte chansen att se de bästa dansarna uppträda på en av världens främsta scener.

Pirater, kärlek och slavhandel i en äventyrlig och spännande balett inspirerad av Lord Byrons poem The Corsair (1914), med några av balettkonstens mest kända scener.

Handling
När kaparen Conrad och slaven Medora möts på Adrinoples marknadsplats, blir de blixtkära i varandra. Men även pashan har fallit för Medoras skönhet, och beslutar sig för att köpa henne.

Trailer till Balett på bio från Bolsjojteatern:

 

ELECTRIC BANANA BAND visas på Tumbascenen

Söndag 29 oktober klockan 15.00

Fredag 3 november klockan 12.00

För biljetter, klicka på önskat datum ovan. Längd 1:30. Biljettpris vuxen 140 kr, barn under 15 år 70 kr.

Dags för hela familjen att gå bananas med en rad djungelhits  i en fartfylld konsert på bio med det legendariska bandet Electric Banana Band. Denna gång förstärkt med Eskilstuna Symfoniorkester, uppblandat med klassiska TV-sketcher från radarparet Trazan och Banarne.

Ta närmaste lian till denna unika familjeföreställning och kom och digga loss med det djuriskt coola bandet Electric Banana Band (Lasse Åberg, Klasse Möllberg, Janne Schaffer). Go Bananas! Föreställningen spelades in i Konserthallen i Eskilstuna under våren 2017 och visas på biografer under hösten 2017.

Det ska bli jättekul att bli bio-dynamiska”, säger Lasse alias Trazan/Tigern.

 

Opera på bio från Kungliga Operan i Stockholm, fredag 3 november klockan 19.00:

För köp av biljetter till liveföreställningen fredag 3 november, klicka på bilden ovan!

DRACULA opera på bio från Kungliga Operan i Stockholm

Längd 2:15 inkl paus. Framförs på svenska med svensk textning. Biljettpris 240 kr, scenpass 220 kr.

Folkets Hus och Parker är väldigt glada över att livesända operan Dracula från Kungliga Operan till biografer i Sverige. Den innehåller allt man kan önska sig på en operascen – skräckromantik, viktorianskt mode och storslagna körer.

Lagom till Halloween har Dracula urpremiär på Kungliga Operan. Ett verk komponerat av Victoria Borisova-Ollas, en av vår tids mest intressanta och efterfrågade tonsättare. Text görs av librettisterna Claes Peter Hellwig och Kristian Benkö.

Regissör Linus Fellbom och scenograf samt kostymdesigner Dan Potra har, tillsammans med kompositören, skapat en magisk och hisnande uppsättning.

I uppsättningen ser vi när Minas ordnade tillvaro byter skepnad när hon förälskar sig i en mystisk främling, som säger att han har letat efter henne i 400 år.

Info om kommande föreställningar och biljettköp kommer inom kort:

Biljettpriset för våra operaföreställningar från Metropolitan Opera är 240 kr för internetbokning, och 260 kr för köp i entrén. För balettföreställningarna från Bolsjojteatern är biljettpriset 200 kr för internetbokning och 220 kr för köp i entrén. För Balett på bio gäller scenpassrabatt 20 kr/biljett.

Opera på bio, Balett på bio, Teater på bio, Konsert på bio, Konst på bio är ett koncept vi har på Tumbascenen. Det kan vara föreställningar som visas live via satellit, inspelade evenemang och ibland reprisvisningar på liveföreställningar. Gemensamt är att de visas i HD-kvalitet med 5.1-ljud på stor bioduk. Välkommen till ett annorlunda sätt att njuta av kultur.

Biljettförsäljningen till våra evenemang för säsong 2017-2018, se längre ner på sidan eller gå in på Tumbascenens startsida www.tumbascenen.se och klicka dig vidare på evenemang eller klicka på bilder till respektive föreställning.

Längre ned på denna sida finns information om de föreställningar som vi visar på Tumbascenen. Klicka på bilden till vald föreställning, så kan du köpa biljett direkt via Nortic.

Observera att du kan välja parkett (rad 1-8) eller läktare/gradäng (rad 9-18). Vi rekommenderar inte raderna 1-4, det blir lite väl nära den stora filmduken.

Biljetter kommer även att säljas på Bokhandeln i Tumba Centrum och i entrén i samband med föreställningen (med reservation för eventuell utsåld föreställning).

Det går också alldeles utmärkt att ringa oss på 530 302 60 , mobiltelefon 0708- 891 891 (Peter) eller skicka mail till info@folketshustumba.se så ordnar vi era biljetter.

Till våra reprisvisningar behöver ni inte förbeställa biljetter. Kassan öppnar 12.45 dessa tillfällen.

Det kan vara svårt med parkeringsplatser dagtid i området men på kvällar och helger är det enklare och är gratis att parkera på Tumba gymnasiums parkering, Xenters parkering och på kommunalhusets stora parkering.